direct contact

Stel uw vraag

Enorme toeloop schademeldingen campers en caravans

Door het noodweer in diverse delen van Europa worden wij en uw verzekeraar overspoeld met schade aanmeldingen. Bij ons bedrijf zijn al meer dan 200 schademeldingen binnen gekomen voor het vaststellen van de schade-omvang en reparatie van de schade. Dit betekent helaas dat onze schadeafdeling tot en met de zomer van 2024 geheel vol gepland is.

De combinatie van het hoogseizoen voor kampeerders, het noodweer in diverse delen van Europa en personeelskrapte op de arbeidsmarkt zorgen er voor dat wij nu al tot de zomer van 2024 volgepland zijn voor schadeherstel.

Hoe vervelend wij dat ook vinden en hoe frustrerend dat voor u als camper- of caravaneigenaar moet zijn, op dot moment kunnen wij de schade aan uw voertuig niet meer herstellen voor 1 september 2024! Uiteraard staat het u vrij om een collega schadehersteller te benaderen of zij ruimte hebben om de schade aan Uw voertuig te herstellen.

Schademonteurs gezocht

 
Wij zijn dringend op zoek naar o.a. schademonteurs om ons team te versterken. Zodra we die gevonden hebben, kunnen we weer extra werk aannemen. Als u iemand weet die wilt werken in ons bedrijf op de schadeafdeling, laat het ons weten. Een financiële beloning zal uw kant op komen. Bekijk hier onze vacatures.

« Terug naar overzicht