direct contact

Stel uw vraag

DD Campers is verhuisd!

Wij zijn per 8 januari 2024 verhuisd naar een pand aan de Vulcanusweg 273 in Delft.

Beste klanten,

De gemeente Delft is momenteel bezig met het transformeren van het Schieoever-gebied waar ons bedrijf deel vanuit maakt. Er moet ruimte worden gemaakt voor woningen en kleinschalige technische bedrijven, denk hierbij aan technische startups met een connectie met de TU-Delft. Deze plannen hebben ertoe geleid dat wij ons pand per 31 december moesten verlaten.

Wij zijn per 8 januari 2024 verhuisd naar een pand aan de Vulcanusweg 273 in Delft.

Dit pand was tientallen jaren in gebruik door papierverwerker van der Born, later Prezero. Het pand was zwaar verouderd en moest van fundering tot dak worden gerenoveerd. Samen met architecten en aannemers hebben wij het pand inmiddels een nieuwe uitstraling gegeven. Oude elementen en moderne materialen komen hier samen. Is ons pand en de locatie al helemaal klaar? Nee, helaas niet. Het zal de komende tijd nog wel rommelig zijn, maar we kunnen U wel weer helpen en te woord staan.

De komende maanden zullen we hard verder werken aan onze locatie op de Vulcanusweg 273. Zowel in ons nieuwe pand als ook aan de buitenterreinen en de uitstraling.

Wij kijken er enorm naar uit om u op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen!

Directie en personeel DD Campers.

« Terug naar overzicht