direct contact

Stel uw vraag

Prijsgarantie bij aankoop van een Carthago/Malibu camper

Profiteer van onze exclusieve prijsgarantie bij aankoop van een Carthago/Malibu camper of buscamper op de Caravan Salon in Düsseldorf in de periode van 25 augustus tot 3 september 2023.

De Caravan Salon Düsseldorf is het meest opwindende evenement voor liefhebbers van reizen en avontuur. Camper- en caravanliefhebbers van over de hele wereld komen samen in het bruisende hart van Düsseldorf om de nieuwste trends en innovaties op het gebied van mobiel reizen te ontdekken. Van luxueuze campers tot compacte caravans, van state-of-the-art technologieën tot inspirerende reisbestemmingen, de Caravans Salon 2023 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de vrijheid van reizen op wielen.

Als consument bent u de afgelopen jaar geconfronteerd met hoge prijsstijgingen, die ook de kampeerbranche niet ongemoeid hebben gelaten. Om nieuwe verrassingen te voorkomen kan Duijndam in samenwerking met Malibu en Carthago tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf (25 augustus tot 3 september 2023) een unieke prijsgarantie aanbieden:

bij aankoop van een Carthago/Malibu camper of buscamper op de Caravan Salon in Düsseldorf in de periode van 25 augustus tot 3 september 2023 bieden wij een prijsbescherming tot 31 december 2023 op de prijslijst versie 23.5.

Een extra reden om de Caravan Salon in Düsseldorf te bezoeken!

« Terug naar overzicht